Aanbieding!

Angst Reductie Dissociatief

20.00 10.00

NU 10.00 €

audio sample

 

 In deze sessie wordt er Alpha golf stimulatie gebruikt, om je helpen te ontspannen, en je van angst en stress te verlichten. In sommige gevallen wordt ernstige angst ook geholpen door Beta golven, zodat de sessie ook lage bèta golven aan het einde van de sessie stimuleert.

Deze sessie maakt ook gebruik van een techniek genaamd dissociatie die is met name handig voor mensen die rusteloos zijn en moeite hebben te ontspannen.

Wat is een Dissociatieve sessie? zie uitleg hieronder bij product beschrijving.

Deze sessie moet worden gebruikt in een rustige, comfortabele plek, zonder afleiding, op een stoel of liggend.Voor deze sessie je ogen gesloten houden.

Zorg ervoor dat het volume op een comfortabel niveau staat.

Tijdens de sessie probeer zo kalm en ontspannen mogelijk te blijven.

mp3 download speelduur: 30 min.

Categorie:

Beschrijving

Wat is een Dissociatieve sessie?

Dissociatieve sessies kunnen alleen met een hoofdtelefoon worden gebruikt. Dissociatie wordt gedefinieerd als een mentale toestand waar alle gedachten, zorgen, gevoelens en zelfs gevoel voor tijd uit het bewustzijn verdwijnt . Dissociatie gebeurt op een natuurlijk manier wanneer u wordt ondergedompeld in een film, een goed boek of dagdroomt, maar kan ook  kunstmatig worden opgewekt met behulp van een aantal moderne linker en rechter hersengolven stimulatie technieken, zoals in deze sessie gebruikt.

In wezen, is een Dissociatieve sessie hetzelfde is een eenvoudige ontspannings sessie, behalve dat er anders stimulatie wordt gegeven aan elke hersenhelft. De fase, van de linker- en rechterkant zal  na verloop van tijd veranderen.

Mensen die onrustig, hyperactieve of een heleboel “geestelijke gebabbel hebben” zal waarschijnlijk de voorkeur aan Dissociatieve sessies geven.