Disclaimer

Degenen die geen gebruik van deze toepassing mogen maken zijn: zwangere vrouwen en degenen die een pacemaker dragen, degenen die aanvallen hebben gehad of gevoelig zijn voor aanvallen, epileptische, al dan niet wetend of niet.

degenen die voor het gebruik van dit product een arts zouden moeten raadplegen zijn: personen onder invloed van medicijnen of drugs of psychische aandoeningen.

Kinderen onder de leeftijd van 18 jaar moeten door een arts onderzocht worden voor epilepsie of ziekten die kunnen aanleiding geven tot een beroerte of aanvallen, door het beluisteren van de brainwave products.

LUISTERT NIET NAAR BRAINWAVE PRODUCTS TIJDENS HET RIJDEN OF HET BEDIENEN VAN MACHINES. 

De gebruiker van de brainwave products toepassingen neemt alle risico’s op zich.De gebruiker kan geen aanspraak en claims eisen tegen Peter De Meyer en de brainwave products of alle andere produkten  voor om het even welke, en alle mentale of fysieke verwondingen. Dit omvat alle zelfgeschapen Affirmaties voor het wijzigen van de stemming, de hersenen golf staten veranderen, en voor persoonlijke verandering of motivatie. De gebruiker neemt ook de verplichtingen en de verantwoordelijkheid op zich wanneer ze andere personen toegang verlenen tot de toepassing van de brainwave products. 

Hoewel brainwave products aan wellness bijdragen, zijn ze niet bedoeld als een vervanging voor medische of psychologische behandeling. Geen medische vorderingen bestemd zijn expliciet of impliciet.